From 18,00 €
Tai „Prisirpom“ renesansas. Aliuzija į vaikystę, kuomet basomis kojomis sukiodavomės aplink sodriai sunokusių juodųjų serbentų krūmus ir… mėgaudavomės… po vieną uogą arba pilna burna.
Informaciją apie gaminiuose esančias alergiją ir netoleravimą sukeliančias medžiagas galima gauti pasiteiravus.
Juodųjų serbentų tortas!
Tai „Prisirpom“ renesansas. Aliuzija į vaikystę, kuomet basomis kojomis sukiodavomės aplink sodriai sunokusių juodųjų serbentų krūmus, o uogų skanavimo pėdsakų buvo tiesiog neįmanoma paslėpti, nes rankos, burna, žandai pasidabindavo įvairių raudonų atspalvių akcentais. O kam slėpti, jei galima tiesiog mėgautis, po vieną uogą arba pilna burna. Arba skonį atrasti iš naujo, kitaip, skanaujant tortą. Po vieną mažą gabalėlį, arba…
Miltiai | Cukrus | Kiaušiniai | Sviestas | Juodujų serbentų tyrė | Grietinelė | Žalatinas | Vanduo | Kakava | Rapsų aliejus | Pieno milteliai | Džiovinti vaisiai | Gliukozė | Citrinu rūgštis
Tiek juos gaminti, tiek ir ragauti, reikia lėtai, besimėgaujant, su pirmu kąsniu besiruošiant sugerti svaiginančiai saldų
Kaip tai veikia?
Kaip tai veikia?
Tiek juos gaminti, tiek ir ragauti, reikia lėtai, besimėgaujant, su pirmu kąsniu besiruošiant sugerti svaiginančiai saldų