Receptų improvizacija

Galima tiksliai, bet galima ir improvizuotai. Galima gaminti, bet galima ir kurti. Galima valgyti, bet daug smagiau yra mėgautis. Noriu jums suteikti pasirinkimą, kūrybos ir unikalių skonių patirtį. Pagamintą mano arba jūrų rankomis.

Receptų improvizacijos skiltyje aš, POM Prisirpom, dalinuosi su jumis savo atradimais, kuriuos sukaupiau per ilgas valandas, praleistas besisukiojant virtuvėlėje, eksperimentuojant su įvairiausiais ingredientais bei prieskoniais, žaidžiant su spalvomis ir aromatais, bandant rasti tobuliausią derinį ir žmogiškai paprastą gamybos procesą. Ir žinote ką? Tai visiškai nereiškia, kad jūs negalite dar geriau!

Čia nerasite tikslių gramų ar idealaus lašelių kiekio. Čia rasite idėją, kuri tikiuosi, jog suveiks kaip lengvas spyris į užpakalį tam, kad kai atsidursite savojoje virtuvėlėje galėtumėte improvizuoti, kurti, tobulinti, o vėliau – mėgautis.

prisirpom-receptai-hero-sekcija

POM mangas, tai šio torto pavadinimo trumpinys. Kuomet kreipiuosi į jį tikruoju vardu, sakau nuostabiausias, mylimiausias mangų – pasiflorų tortas. Šis tortas subtilios simbiozės pavyzdys – jame nepriekaištingai dera egzotika ir tradicija. Tradicija yra visų mano gaminamų tortų pagrindas. Egzotika ir improvizacija yra tortų prieskonis.

Tai vienas labiausiai mėgstamų egoistiškų kepinių. Ar kepame mažą, ar didelę, jos likimas dažniausiai tas pats – noro dalintis su kitais tiesiog nėra. Todėl krepšelių reikia kepti kiek įmanoma daugiau, o kremo gaminti kuo gausiau. Kartais net norisi, kad jis tekėtų per kraštus, bet tai jau būtų egoizmas be visiškai jokios disciplinos.